Drupal Training Day

een initiatief van Stichting Drupal Nederland

Stage webdeveloper

Stage webdeveloper

Heb je na de Training Day zin om je verder te verdiepen in het web en in Drupal? Wil je graag strakke websites bouwen? Kom dan stage lopen bij Triquanta. We zijn op zoek naar zowel front-end als back-end stagiairs.

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van een van onze ontwikkelteams en gaat dus direct mee helpen aan een van onze uitdagende projecten. Hierdoor leer je hands-on meer van PHP, Javascript, HTML, CSS, Ansible, Jenkins en natuurlijk Drupal. Je weet dus dat je werkt aan een project dat ook echt online komt!
Uiteraard krijg je hiervoor ook een stagevergoeding, maar veel belangrijker is dat wij een plek bieden waar je door te werken aan echte projecten ervaring en kennis op kan doen.

Wat vragen wij?

Basiskennis van PHP en/of HTML is vereist en je bent bezig met een HBO of WO opleiding. Verder is het een pré als je kennis hebt van een van de volgende technieken: Symfony, Javascript frameworks als Angular of React, Git, SASS, jQuery of MySQL.

Over Triquanta

Samen met onze klanten mooie dingen maken, dat doen we het liefst. Tot onze klanten behoren organisaties als het Gemeentemuseum Den Haag, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten, De Woonbond, DCMR Milieudienst Rijnmond en Royal Boon Edam.
Door kennis te delen en samen te werken met onze opdrachtgevers komen we altijd tot de beste oplossingen. Of het nu gaat om een website, een intranet of een online platform. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker staan bij ons voorop.
Wij hebben specialisten in huis voor ontwikkeling, beheer, hosting, interactiedesign en visueel design. Zo zijn we onze klanten van dienst met alles wat er komt kijken bij een nieuwe website of intranet.
Sinds 2009 bouwen wij onze oplossingen met Drupal en al onze ontwikkelaars hebben vele jaren ervaring met dit CMS. Dit maakt ons dé Drupal specialist die helpt bij het realiseren van de online ambities van onze klanten.

Locatie

Triquanta Web Solutions
Zamenhofstraat 150 unit 407
1022 AG Amsterdam

Interesse?

Neem contact op met Gerben Spil gerben@triquanta.nl of bel 0207600364
http://www.triquanta.nl

Drupal Training Day

Drupal Training Day is een initiatief van Stichting Drupal Nederland en is mogelijk gemaakt door het tomeloze enthousiasme van vrijwilligers uit de Nederlandse Drupal-community.

Contact

info@drupaltrainingday.nl
+31 6 224 294 32